Carena – un mod ușor de a crea un spațiu modern și frumos.

Încă de la început, misiunea noastră a fost să aducem stilul, calitatea de durată și prețul competitiv în cel mai ușor și rapid mod, chiar la tine acasă. Lucrăm direct cu producători, ca să avem produse de calitate, de durată și unice! Toate acestea, ne ajută să aducem mobilier într-un timp scurt și cu 30% mai accesibil și eficient decât magazinele tradiționale de mobilier.

De ce noi?

Experiența, rezultatele și profesionalismul. Ne dorim, ca timpul petrecut pe magazinul – carena – să fie cât mai plăcut și benefic. 

canapea deluxe corner

Am comandat un coltar extensibil, Deluxe corner si pot sa zic ca imi place foarte mult!! Am ales materialul, am cerut si primit poze suplimentare care m-au ajutat ca sa ma decid si asta e, am comandat! Am primit canapeaua in aproximativ o luna si jumatate! Recomand!

- Lavinia T -

Pat tapitat Azurro Velvet Verde 160×200 cm

Vreau sa Multumesc in primul rand angajatului cu care am tinut legatura si care a avut rabdare sa imi raspunda la toate intrebarile. Am comandat mai multe produse si vroiam sa ma asigur ca sunt exact cum imi doresc, mai ales ca am comandat online, eu fiind in bucuresti si magazinul..
- Monica V -

Masa extensibila Mozart

Am avut multe intrebari legate de mese si pana m-am decis exact ce vreau a durat putin. Am discutat mult cu unul din angajatii de la carena si m-au ajutat sa iau modelul cel mai potrivit pentru mine! Restul camerelor sigur tot de aici am sa le mobilez

- Vlad D -

Dacă apar întrebări, legate de produsele noastre, unul din consultanții noștri, este la un telefon distanță, mail sau pe Live Chat ( aici răspundem cel mai repede )

Îți mulțumim că ești aici. Îți mulțumim că faci cumpărăturile împreună cu noi.